Előfizetői tartalom

Így védd ki az adataiddal zsarolók támadásait

Portfolio
Magyarországon is tömegesen terjednek a legújabb, a felhasználók adatait titkosítással hozzáférhetetlenné tevő zsarolóvírusok, melyek egyik leggyakoribb képviselője a CTB-Locker. Ezekkel a vírusfertőzésekkel kapcsolatban a KÜRT Zrt.-hez az elmúlt hónapokban több száz megkeresés érkezett - derül ki a cég közleményéből. A váltságdíj követelő programok (ransomware) ellen a mai napig nincs tökéletes védelem, megelőzésnek viszont ebben az esetben is óriási a szerepe a baj elkerülésében.

Pénzügyi IT 2016 Hasonló izgalmas témákról is szó lesz a Portfolio Pénzügyi IT konferenciáján. Regisztráljon Ön is! Információ és jelentkezés A zsaroló vírus működésének első lépéseként felugrik a számítógép képernyőjén egy látszólag ártalmatlannak tűnő ablak, és figyelmeztet, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés