Előfizetői tartalom

Pluszba fordultak az amerikai indexek

Portfolio
A pénteki szép teljesítmény után hétfőn is jelentős emelkedéssel nyitottak a főbb nyugat-európai részvényindexek, és ezek a pluszok nagyrészt ki is tartottak a nap végéig. A DAX annak ellenére is jól teljesít, hogy a vasárnapi németországi tartományi választásokon Angela Merkel pártja meglepő módon csak háromból egy tartományban tudott nyerni, miközben a menekültellenességgel kampányoló AfD mindenhol 10 százalék felett szerepelt, sőt, Szász-Anhaltban 24,2 százalékkal a második helyre jött be. A befektetők a héten a Fed, a Bank of England és a Bank of Japan döntéseire figyelhetnek a leginkább.

2016. március 14. 20:04 Megosztás Araszolnak felfelé az amerikai tőzsdék A nyitás óta folyamatosan araszolnak felfelé az irányadó amerikai indexek és már pluszba is fordultak. A Dow 40 pontot emelkedett pénteki záróértékéhez képest, ami 0,2 százalékos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés