Előfizetői tartalom

Még nem i, de majdnem - BMW 225xe

Hámor Iván
Régen minden egyes márkanévhez szigorúan tartozott egy arculat, egy filozófia, egy stílus. Nem véletlen, hogy sok esetben a magyar nyelvben ilyen eredetű tulajdonnevek váltak köznévvé. A ma autói esetében ez egyre kevésbé igaz, a BMW 225xe alig tartalmaz a márka által régebben képviselt elveket, mégis érdemes rá figyelni.

Az egyterűek - beleérte a kompakt egyterűeket is - európai piacvesztése ellenére a BMW nemrég lépett be ebbe a szegmensbe a 2-es sorozat Active és Gran Tourer kiviteleivel. Az alapvetően elsőkerék-hajtású, a MINI-knél is alkalmazott padlólemezre egy a márka részletmegoldásaival gazdagon rendelkező, de egészen más filozófiát képviselő autó született. Ezt megtoldották még...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés