Előfizetői tartalom

Ma jön a "kicsi" iPhone

Portfolio
Nagy napra ébrednek ma az Apple-rajongók - és lehet, hogy az Apple-befeketők is. Magyar idő szerint este 6-kor veszi kezdetét az amerikai technológiai cég következő eseménye. Rendszerint tavasszal mutatja be az új táblagépeket a cég, így erre sokan számítanak, de a spekulációk szerint a "nagy durranás" az lehet, hogy egy kisebb okostelefont is piacra dob az Apple.

Jönnek az új iPadekNagy a valószínűsége, hogy új táblagépeket mutat be hétfő este az Apple, tekintve hogy rendszerint tavasszal szokta piacra dobni az új iPadeket. Az iPad Air 2 utódja egy új 9,7 colos táblagép lehet és bár kisebb lesz, de funkcióiban nagyon hasonló lesz a most kapható 12,9 colos iPad Prohoz. Az Apple Insider szerint ebből lesz egy 16 GB tárhellyel rendelkező...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés