Előfizetői tartalom

Elárulta az IBM, mit terveznek a magyar sikersztorival

Az IBM nem fél attól, hogy hirtelen egy semmiből érkező startup felforgatja a piacait, viszont a jó befektetési lehetőségekre folyamatosan figyelnek. Így történt ez a Ustream felvásárlásakor is, amiről ugyan az IBM Magyarország igazgatója, Benedek Péter sem árulta el a pontos vételárat, de azt igen, hogy messze a legmagasabb értékű magyar startup-felvásárlásról van szó. Szerencsére a Ustream fejlesztési központja marad Magyarországon, sőt, bővítéseket is terveznek. Az IBM gondolkodó gépéről, a magyar bankok alaprendszerinek cseréjéről, a pénzintézetek felhőbe költözési esélyeiről is beszélgettünk a szakemberrel.

Tényleg ideje lenne lecserélni a magyar bankok alaprendszereit? Mire költenek a bankok az informatikában? Ezekről a témákról is szó lesz a Portfolio Pénzügyi IT 2016 konferenciáján! Pénzügyi IT 2016 INFÓJELENTKEZÉS Portfolio: A taxisoknak az Uber, a hoteleknek az AirBNB tesz keresztbe....

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái