Előfizetői tartalom

Rendkívüli esetben ránézne a bankszámládra a kormány

MTI
Terrorizmus elleni intézkedéscsomag alkotásáról döntött a kormány, módosítanák az alaptörvényt és több kétharmados jogszabályt is - jelentette be Pintér Sándor belügyminiszter és Simicskó István honvédelmi miniszter a Parlamentben tartott sajtótájékoztatón csütörtökön. Az adatszolgáltató eszközökre "hátsó ajtót", a bankszámlákba betekintést, a mobilhálózatokon elsőbbséget biztosítanának terrorfenyegetettség esetén a hatóságoknak.

Pénzügyi IT 2016 A pénzintézetek IT-biztonsági kérdéseiről is szó lesz a Portfolio Pénzügyi IT konferenciáján. Információ és jelentkezés "Brüsszel tanulságait le kell vonni, egyértelmű számunkra, hogy fokozni kell a biztonsági intézkedéseket" - indokolta a kezdeményezést Pintér Sándor. Elmondta:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés