Előfizetői tartalom

A válság óta nem volt ilyen

Portfolio
Véget ért az első negyedév, Amerikában ez a tőzsdei kibocsátásoknál (IPO) meglehetősen tragikus volt, mindössze 8 cég vezette be részvényeit a nyilvános kereskedésbe, és ugyanennyi cég halasztotta el a tőzsdére lépést. A 2009-es pénzügyi válság óta nem volt ilyen rossz időszak a tengerentúlon - írja a Marketwatch.

Lefagytak az IPO-kIgen gyenge időszak volt az idei első negyedév az amerikai részvénykibocsátásoknál, mindössze 8 vállalat döntött úgy, hogy a nyilvános kereskedésbe vezeti be részvényeit, ezek többnyire biotech vállalatok voltak. Ilyen kevés tranzakciót a 2009-es pénzügyi válság óta nem láttunk Amerikában, az ügyletek összértékét tekintve pedig legalább 20 éves mélypontról...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés