Előfizetői tartalom

Japán ismét osztályelső, de mi lesz Kínával?

Portfolio
A befektetési piacon idén nagyobb szerephez jutnak a fogyasztók, akik főleg a technológia és az egészségügy területén adnak lendületet a folyamatos innovációnak. Bár összességében borongós a befektetői hangulat, a valóban innovatív cégek és piacok sorsa látványosan szerencsésebben alakul, mint a lemaradóké. Japánban a legkisebb a befektetői kockázat, Kínában egyre nagyobb, Európában és Amerikában pedig még bíznak a Fidelity International elemzői. A befektetőknek az átfogó kép apró részleteire is oda kell figyelniük 2016-ban, ha nem akarnak lemaradni az évet várhatóan meghatározó, kulcsfontosságú trendekről.

A vállalati fundamentális adatok gyengülése tapasztalható, miközben a vezetők általában kevésbé optimisták vagy kifejezetten pesszimistábbak, mint egy évvel ezelőtt - derül ki a Fidelity International 200 részvény- és kötvényelemzőjének körében elvégzett felmérésének eredményéből. Az előrejelzéseket egyértelműen befolyásolják az energia-, a nyersanyag- és néhány...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés