Üzlet

Csúnya zakóval zárt Amerika

Portfolio
A dollár gyengül a japán jenhez képest, a kereskedők pedig aggódnak, a főbb amerikai részvényindexek mind több mint egy százalékos mínuszban vannak. Az S&P 500 teljesítménye ismét negatív az év eleje óta. Az arany és a Brent-olaj viszont emelkedni tudtak, a WTI pedig esik.

Mínuszban zárt Amerika

A főbb amerikai részvényindexek gyengüléssel zárták a kereskedést, a Dow -0,98 százalékon (17542 pont), az Nasdaq -1,47 százalékon (4848 pont), az S&P 500 pedig -1,2 százalékon (2041 pont) zárta a kereskedést, ezzel éves hozamát kitörölte. A gyengülést a jen erősödése miatt keletkezett makrogazdasági aggályok okozták.


A Dow-komponensek közül a Verizon, a Goldman és a JP Morgan mentek a legrosszabbul.


Az amerikai WTI 0,16 százalékos gyengüléssel zárta a kereskedést, 38,54 dollár / hordó árfolyamon, míg a Brent enyhe erősödéssel, 0,2 százalékkal, 39,85 dollár / hordó árfolyamon zárta a csütörtöki napot.

Zuhanni kezdett Amerika

Ismét esésbe fordultak az amerikai részvényindexek, a Dow -1,08%-os, az S&P -1,34%-os, a Nasdaq -1,53%-os teljesítményeket mutatnak. A kereskedők a devizapiaci változások miatt aggódnak.


A zuhanás miatt az S&P 500 index ismét mínuszban van az év eleje óta.


Enyhe emelkedés indult

Óvatosan emelkedni kezdtek a részvényindexek Amerikában, azonban még mindig komoly mínuszokat láthatunk a kereskedés kezdete óta. A Dow -0,67 százalékon van jelenleg, továbbra is a Goldman és a Verizon a leggyengébb teljesítők.


Nyugaton a helyzet változatlan

Továbbra is egy százalék körüli mínuszokat produkálnak az amerikai részvényindexek, a Dow -0,96 százalékon toporog jelenleg.


Az index komponensei közül a Verizon és a Goldman a leggyengébbek, egyedül a United Technologies és a McDonald's vannak pluszban.


Egy százalék körüli mínuszban van Amerika

A kereskedők a globális gazdaság növekedési mutatói, valamint az amerikai monetáris politika miatt aggódnak, amely miatt a főbb tőzsdei indexek esésnek indultak.

A Dow 0,88 százalékos, az S&P 0,96 százalékos, a Nasdaq pedig 1,24 százalékos mínuszban van.Egy százalék körüli mínuszban van Amerika

Eközben a Brent enyhe emelkedést produkál, 0,2 százalékos pluszban van a mai nap, 39,85 dollár / hordós áron, míg a WTI esik, 0,16 százalékos mínuszban van jelenleg az árfolyama, 38,54 dollár / hordós áron.

Az arany pedig 1,47 százalékos növekedést mutat, 1240 dollár / uncia áron kereskedik.Egy százalék körüli mínuszban van Amerika
ferrari_getty_editorial
thyssenkrupp acél_getty_stock
iphone
GettyImages-1071775348
Népszerű
Belgrád panoráma
Belgrádban nyitott irodát a HEPA

A nyugat-balkáni regionális iroda közös vállalatok létrejöttét is segítené.

Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. április 7.
Portfolio-MAGE Járműipar 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-al elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A legjobb karácsonyi ajándék
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
ferrari_getty_editorial