Előfizetői tartalom

Szokj le, mielőtt kinyír a cigi!

Webbeteg.hu
Az életmódbeli tényezők közül a dohányzást tekintheted az egyik legmeghatározóbb veszélyforrásnak az egészséged szempontjából. A rákos megbetegedések kialakulásának egyik legfőbb rizikófaktora, de számos más betegség létrejöttében is szerepe van. Gyakorlatilag kijelenthető, hogy nincs olyan szervünk, amelyet a dohányzás ne károsítana. Hányadik helyen állunk a világban a dohányzást tekintve? Mit tehetsz, ha le akarsz szokni? Cikkünkből megtudhatod.

Manapság kevesen vitatják, hogy nem csupán az aktív dohányos életforma jár egészségi hátrányokkal, a passzív dohányzás is károsan befolyásolja az egészséged. Az Európai Lakossági Felmérés (ELEF) 2014-es adatait böngészve látható, hogy a felnőtt magyar lakosság 29%-a dohányzik, szemben a 2009-es 31%-os aránnyal. Mielőtt nagy ünneplésbe kezdenénk a csökkenést látva...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés