Előfizetői tartalom

Fontos győzelem Putyinnak

Portfolio
Fontos ítélet született a régóta húzódó Jukosz-perben, egy holland bíróság ugyanis kimondta, mégsem illeti meg a 2014-ben jogosnak ítélt 50 milliárd dolláros kártérítés az egykori orosz olajipari nagyvállalat részvényeseit, akik arra panaszkodtak, hogy az állam kisajátította eszközeiket. A hírre még az orosz részvénypiac is pozitívan reagált.

Mi történt?Újabb fontos fejlemény történt a Jukosz-perben, a Financial Times beszámolója szerint egy holland bíróság kimondta, az egykori orosz olajvállalat korábbi részvéneseit mégsem illeti meg az az 50 milliárd dolláros kártérítés, melyet még 2014-ben a hágai bíróság ítélt meg jogerősen. A Jukosz korábbi tulajdonosai azért fordultak bírósághoz, mert szerintük...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés