Előfizetői tartalom

Ezért szállt el a Volkswagen

Örömünnepet tartanak a Volkswagen befektetői, a hírek szerint ugyanis sikerült a vállaltnak megegyeznie az Amerikai Környezetvédelmi Ügynökséggel a dízel-botrány rendezésének feltételeiről. A kompenzáció mellett jármű-visszavásárlásra kerülhet sor, amely hozzájárulhat ahhoz, hogy az ügyben illetékes bíróság a korábban belengetettnél alacsonyabb bírságot szabjon ki, ez pedig sokat jelenthet a végső elszámolásnál.

Visszavásárlás és kompenzáció jöhetA Volkswagen hónapokon át tartó tárgyalásokat folytatott az Amerikai Környezetvédelmi Ügynökséggel (EPA) arról, hogy hogyan lehetne megoldani megnyugtató módon, a szeptember közepén kirobban botrányt, amely az után kezdődött, hogy kiderült, a németek éveken át szoftveres segítséggel csaltak az emissziós teszteken. Az ügyhöz közel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés