Előfizetői tartalom

Áldás és átok az új Mercedes E-Klasse

Hiába nőttek az eladásai a Daimlernek az első negyedévben, a nagyobb profittal értékesíthető E és S-osztály modelljeinek az értékesítése visszaesett és sokba került az E-osztály bevezetése is, így a cégcsoport profitabilitása csökkent. A menedzsment ugyanakkor optimista, véleményük szerint tarthatóak a korábban bemondott 2016-os várakozásaik.

Pörögtek az eladásokA Daimler-csoport közel 684 ezer járművet értékesített globálisan, ami 7 százalékos növekedést jelentett az első negyedévben. Mercedesből közel 497 ezer (+8%), Mercedes-kamionból közel 106 ezer (-6%), kistehergépjárműből közel 77 ezer (+20%), míg buszból közel 5 ezer (-15%) fogyott. A személyautók értékesítésének növekedését a kínai és...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés