Előfizetői tartalom

Itt a 10 leggazdagabb fociklub a világon

Portfolio
A Football Money League elemzésében összeszedte a tavalyi szezon legnagyobb bevételeit elérő futballklubokat a világon. Talán nem meglepő, hogy a listában többségben vannak az angol klubok, de a legtöbb pénzt tavaly egy spanyol focicsapat szedte össze. A tízes lista alja is már 324 millió eurótól indul, a leggazdagabb klub pedig összesen 577 millió eurót zsebelt be. Kitalálod, melyik?

10-7.. 10. Juventus, Olaszország, 324 millió euróA 324 millió eurós bevételt elérő csapatot még 1897-ben alapította pár torinói fiatal, azóta pedig az egyik legnépszerűbb focicsapattá vált nemcsak Olaszországban, hanem a világon is. 12 milliós szurkolói táborával a csapat a teljes olasz szurkolói bázis 29%-át tudhatja magáénak.Forrás: Europress/Getty9. Liverpool, Egyesült...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés