Előfizetői tartalom

Kiakadsz, ha meglátod a világ legbefolyásosabb honlapjait

Portfolio
Munkánk során elég sok jegybank honlapján megfordulunk adatok vagy hírek után kutatva, és nehéz nem észrevenni valamit: hiába a jegybankokban születnek a világ sorsát eldöntő monetáris politikai döntések, a honlapjuk sokszor olyan dizájnnal rendelkezik, mint egy abádszalóki ABC '98-ban megszerkesztett promóciós oldala. Ezekről gyűjtöttünk csokorba most 5-5 elrettentő és követendő példát, és az MNB honlapjáról is ítéletet mondunk.

EKBA minap belefutottunk ebbe a hírbe, ami arról szól, hogy egy versenyen az EKB honlapja vitte el az első helyezést a jegybankok weboldalainak 2016-os versenyén. Épp ennek apropóján jutott eszünkbe, hogy érdekességképpen listába szedjünk szép és csúnya jegybanki honlapokat. Szerintünk az EKB honlapja lehetne szebb is, de legalább reszponzív (mobilról és tabletről is jól olvasható...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés