Előfizetői tartalom

Ezeknél a cégeknél kereshetsz a legtöbbet

Portfolio
Szép fizetéseket vihetnek haza a technológia szektorban dolgozók - derül ki a Glassdoor gyűjtéséből, amely a legmagasabb fizetéseket kínáló amerikai cégeket listázta ki. Verseny van a technológiai cégek között a tehetséges, magasan képzett munkaerőért, ami felfelé hajtja az iparágban a béreket. Jól fizetik a tanácsadó vállalatok dolgozóit is, mivel nekik - különösen a magasabb szinteken - kivételes kapcsolatrendszerrel és speciális képességekkel kell rendelkezniük.

Íme a 25 cég sorrendben, ahol a legmagasabbak a medián fizetések az Egyesült Államokban:21.-25.. 25. BroadcomKözpont: Irvine, Kalifornia Medián éves kompenzáció: 140 ezer USD (38 millió HUF) Medián éves alapfizetés: 130 ezer USD A Broadcom speciális chipeket gyárt számítógépekbe. A céget februárban vásárolta fel az Avago.Forrás:Europress / Getty24. AdobeKözpont: San...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés