Előfizetői tartalom

Mínusszal indították a hetet az amerikai részvényindexek

Portfolio
Rosszul kezdték április utolsó hetét a vezető amerikai indexek, ami részben a közelgő Fed-kamatemeléssel kapcsolatos befektetői félelmeknek volt köszönhető. Bár némi emelkedést tapasztalhattunk magyar idő szerint este 7 óra környékén, ez a kísérlet hamar kifulladt. A kereskedés vége előtt még egy hajrát láthattunk, azonban így se sikerült ledolgozni a nap eleji esést: mindhárom fontosabb index 0,2%-os mínuszban fejezte be a kereskedést. A WTI határidős árfolyama 2,15%-ot esett, 42,79 dollárig.

2016. április 25. 22:08 Megosztás Nem sikerült fordítani A Dow Jones, az S&P 500 és a Nasdaq is egyaránt 0,2%-os mínusszal zárta a hétfői kereskedést, miután a zárás előtti hajrában sem sikerült ledolgozniuk a nyitás utáni hirtelen esést. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés