Előfizetői tartalom

Magyarország történelmi lehetőséget szalaszthat el, ha nem cselekszünk!

Szandányi Levente
A világ járműipara paradigmaváltáson megy keresztül, a közlekedés eddig ismert korszaka lezárul és a következő évek már a konnektivitásról és digitalizációról, az elektromos meghajtásról és az ezekhez szorosan kapcsolódó önvezető technológiáról fognak szólni. Az új trendekből pedig Magyarország is profitálhatna, ha a korábban elfogadott Jedlik Ányos Terv és Jedlik Cselekvési Terv hibáit kijavítanák, hiányosságait pótolnák, illetve haladéktalanul végrehajtanák őket. Ellenkező esetben könnyen lehet, hogy történelmi lehetőséget szalaszt el Magyarország. A jövő járműiparának hazai képviselői beszélgettek a Portfolio által megrendezett Járműipar 2016 konferencián.

Időben sikerült elkapni a fonalat - Nagy volt a lelkesedésA járműipar nagyon komoly változásokon megy keresztül, a jövő már a konnektivitásról és digitalizációról, az elektromos meghajtásról és az ezekhez szorosan kapcsolódó önvezető technológiáról fog szólni. Nem véletlen tehát, hogy a világ legmeghatározóbb autóipari vezetői egymás után tesznek olyan kijelentéseket...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái