Előfizetői tartalom

Összefog a Toyota és az Uber

Portfolio
Stratégiai szándéknyilatkozatot írt alá a Toyota és az Uber, ennek részeként a japán autógyártó igény szerint speciális, személyre szabott lízingszerződéseket biztosít az Uber-sofőrök részére, illetve létrehoznak egy flottaprogramot is, melynek keretében szintén kedvezményes feltételek mellett juthatnak Toyota és Lexus gépjárművekhez az Uber sofőrjei. Kutatási és fejlesztési folyamataik összehangolása is a célok között szerepel - derült ki a Toyota tegnap kiadott közleméynéből.

Stratégiai együttműködésről szóló szándéknyilatkozatot írt alá a Toyota és az Uber. A megállapodás értelmében a Toyota-csoport pénzügyi szolgáltatásokra szakosodott vállalata, a Toyota Financial Services Corporation befektet az Uberbe, ám ennek pontos összegéről nem ír a Toyota közleménye. Az együttműködésnek része az is, hogy az Uber-sofőrök személyes igényeinek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés