Előfizetői tartalom

Részvénykibocsátásra készül az Alteo

Portfolio
Tőzsdei kibocsátáson dolgozik az alternatív energiatermelésben utazó Alteo, a kötvények után most részvénykibocsátással vonna be forrást a tőkepiacról a vállalat. Erről, a vállalat működésének fontosabb elemeiről, valamint a hazai és nemzetközi energiapiacot érintő fontosabb trendekről, változásokról beszélgettünk a társaság vezérigazgatójával, Ifj. Chikán Attilával.

Portfolio: az Alteo fő tevékenysége az alternatív energiatermelés. Megéri ma Magyarországon ezzel foglalkozni? Ifj. Chikán Attila: hiszünk benne, hogy érdemes, illetve a számok is ezt mutatják. Mi alapvetően portfólióban gondolkodunk, azt mondjuk, hogy van ma Magyarországon egy szerintünk optimális mix az energiatermelésben, ebben pedig benne van a megújuló energia. Ennek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés