Előfizetői tartalom

Ne fizess dupla árat a villamos energiáért: 15 perc az ügyintézés

Portfolio
Magyarországon a cégek már 10 éve megválaszthatják a villamosenergia-kereskedőjüket: aki ezt kihasználva megversenyezteti őket, jobb árat érhet el. A vállalati szektorban - főleg a kisvállalatok - alig foglalkoznak a kérdéssel, pedig Major György, az MVM Partner Zrt. vezérigazgatója szerint a kereskedőváltás olyan lehet, mint lehajolni a talált pénzért. Az áron kívül milyen szempontokat érdemes figyelembe venni, hogy érintette a kkv-szektort az elmúlt évek rezsicsökkentése, és mi a helyzet hazánkban a megújuló energiaforrásokkal?

Mit jelent a vállalkozók számára a villamosenergia-versenypiac ismerete és a kereskedőváltás ajánlása? Magyarországon a cégek már 10 éve megválaszthatják a kereskedőjüket, ez annyit jelent, hogy a villamos energiát bárkitől vásárolhatják, akinek a megfelelő engedélyek a birtokában vannak. A hálózat ugyanaz, a meglévő infrastruktúráról tudnak ezek a szereplők is...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái