Előfizetői tartalom

A szakértő válaszol: így lehet olcsóbb az energia a te cégednél is

Portfolio
Évekkel ezelőtt vezették be Magyarországon a villamos energia szabadpiaci értékesítését: a hazai vállalatok közül azonban még mindig sokan nem használják ki, hogy szabadon választhatnak kereskedőt, azaz spórolhatnak a villanyszámlán. A kereskedők nem csak az árban, hanem a kapcsolt szolgáltatásokban is versenyeznek egymással. Az elmúlt napokban azt mutattuk be, mit érdemes tudnia egy cégnek a hazai villamosenergia-piacról, hogy lehet kereskedőt váltani, és mennyit lehet ezzel spórolni. Olvasóink is kérdeztek a témában: a kérdéseket az MVM Partner Zrt. szakértői válaszolták meg.

Mi egy Komárom-Esztergom megyei vállalkozás vagyunk, amelynek magas az áramköltsége, mivel nagy teljesítményű konyhai eszközei, fagyasztói, légkondicionáló berendezései vannak. Érdeklődnék, milyen információra van szükségük egy árajánlat elkészítéséhez? Abban az esetben, ha kedvező árat kapunk, nyitottak vagyunk a szolgáltató-váltásra. Illetve milyen gyorsan zajlik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés