Előfizetői tartalom

Indul a buszgyártás újjáépítése - A kormány rögtön bizonyíthat

MTI
|
Portfolio
Hitellel, támogatással és piaccal segíti a kormány azokat a hazai autóbuszgyártókat, akik képesek arra, hogy magas minőségben állítsanak elő magyar buszokat - jelentette ki Varga Mihály az alapításának 160. évfordulóját ünneplő Kravtex-Kühne Csoport új, 5600 négyzetméteres üzemcsarnokának avatásakor. A nemzetgazdasági miniszter hangsúlyozta: a kormány célja, hogy három év múlva évente 1000-1200 új autóbuszt gyártsanak Magyarországon, amellyel párhuzamosan több mint ezer új munkahely jöhet létre.

Hároméves programról döntött a kormányA kormány mai ülésén döntött a nemzeti autóbuszgyártás újjáépítéséről. A hároméves program célja, hogy a magyar buszgyártók a belföldi igények kielégítésén túl külföldre is szállítsanak buszokat - jelentette be a tárcavezető. Azokban az országokban, ahol jelentős a hazai autóbuszgyártás, ott a hazai szükségleteket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés