Előfizetői tartalom

Brexit-félelmek: jó beszálló a piacon

Portfolio
Csütörtökön szavaznak a brit választópolgárok arról, szeretnék-e, hogy országuk az Európai Unió része maradjon. A piacokon a bizonytalanság hatására jelentősen megugrottak a volatilitás indexek, azonban a Wells Fargo azt tanácsolja ügyfeleinek, hogy Brexit esetén kezdjék el a nagy kapitalizációjú amerikai cégek részvényeit vásárolni.

A Wells Fargo kereskedelmi bank vezető részvény stratégája, Scott Wren szerint néhány héttel a szavazás után, mikor elül a zaj és a pánik a piacokon, az emberek majd azt kívánják, bárcsak vásárolták volna a részvényeket. A Wells Fargo nem adott ki hivatalos esélylatolgatást a szavazás kimenetelével kapcsolatban, de más bankok, mint például a Morgan Stanley jelenleg kicsivel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés