Előfizetői tartalom

Ez a fricska a BÉT-nek: nem lesz tőzsdei cég a Waberer's

Portfolio
Eredetileg 2 napirendi pontja volt a Waberer's július 15-re tervezett rendkívüli közgyűlésének, majd miután bejelentették, hogy a Mid Europa Patrners megvásárolta Wáberer György alapító-vezérigazgató részvényeit új pontokkal egészült ki a napirend. Ezek között szerepel a cég működési formájának megváltoztatása Nyrt.-ről Zrt.-re.

Múlt hét kedden tette közzé július 15-re tervezett rendkívüli közgyűlésének meghívóját a Waberer's, melynek napirendjén szerepelt "a Waberer's International Nyrt. fő részvényesei között lezajlott részvény adásvételi folyamat tekintetében történő tájékoztatás". Ebből már sejteni lehetett, hogy fontos bejelentés érkezik a napokban. Szerdán be is jelentette a cég...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés