Üzlet

Megtorpant az amerikai piacok emelkedése

Portfolio
Úgy tűnik, hogy az amerikai piac már szinte teljesen kiheverte a Brexit-szavazás utáni sokkot, az összes részvényindex kedd óta folyamatosan emelkedik, a mai kereskedés alatt is kitart az optimizmus, bár a tőzsdeindexek visszaestek a nyitáshoz közeli állapothoz.

Negyedik napja emelkedik Amerika

A mai kereskedést az összes részvényindex pozitívan zárta, a Dow 17 947 ponton (+0,1%), az S&P 2102 ponton (+0,19%), a Nasdaq pedig 4862 ponton (+0,41%) tért nyugovóra.


A Dow komponensei közül a Home Depot és a Nike ment a legjobban, a JP Morgan és a Chevron voltak alulteljesítők.


A nap nyertese viszont egyértelműen az ezüst volt, 5,44 százalékos emelkedést mutatott az ezüst árfolyama az amerikai kereskedés lezártakor, 19,7 dollárt kellett adni egy unciáért.


Megtorpant az emelkedés

A részvénypiacok emelkedése megtorpant és visszaestek az indexek nyitás körüli értékekre, a Dow kereken nullán van, míg az S&P 0,02 százalékos pozitív elmozdulást mutat, lényegesen eddig csak a Nasdaq van pluszban, 0,19 százalékkal.


Szárnyal az ezüst

Három éve ezen a héten lehet a legnagyobb emelkedés, amit az ezüst árfolyama produkál, 4,55 százalékot emelkedett egy uncia ára a mai nap, 19,53 dollárra.


Nulla felé haladunk

Egyre fogy az amerikai tőkepiacok lendülete, a Dow a kereskedés kezdete óta már csak 0,1 százalékos pluszban van, míg az S&P 0,14, a Nasdaq pedig 0,31 százalékos pozitív elmozdulást mutat.


Mérsékelt a jókedv

Lassan emelkednek az amerikai indexek a kereskedés kezdete óta, az optimizmus egy kicsit alábbhagyott, a Dow 0,13 százalékos, az S&P 0,18 százalékos, a Nasdaq pedig 0,4 százalékos pozitív elmozdulást mutat nyitás óta.


Negyedik napja szárnyal Amerika

A Dow 17 961 ponton áll, 0,18 százalékos emelkedést produkált eddig a mai kereskedésen, az S&P 0,23 százalékos pluszban van 2013 ponton, a Nasdaq pedig 0,46 százalékot emelkedett eddig ma, 4864 ponton áll jelenleg.Negyedik napja szárnyal Amerika

A Dow komponensei közül a Home Depot, a Visa és a Microsoft mennek a legjobban, a JP Morgan és a Chevron estek eddig a legnagyobbat.Negyedik napja szárnyal Amerika
cimlap_olaj0916_2
Kiszivárgott: egy európai Apple-t vagy Google-t szeretne az EU
property awards 2019
The Gutenberg Bible is photographed in the Huntington Library in Pasadena, October 30, 2010.
frankfurtitozsde
Népszerű
Heindrich Balázs HEPA
Mi kell ahhoz, hogy sikerrel üzletelj külföldön? Átalakulóban a magyar exporttámogatás

Nem mernek kockázatot vállalni a magyar cégek, pedig fel lehet készülni a külföldi piacokra – véli Hendrich Balázs, a HEPA vezérigazgatója.

Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online előadás
Tőzsdei hullámlovaglás kezdő kereskedőknek.
A tőzsdei tankönyv
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu
2019. december 4.
Agrárszektor Konferencia 2019
2020. április 7.
Portfolio-MAGE Járműipar 2020
frankfurtitozsde