Előfizetői tartalom

Sokat köszönhet a Samsung a legújabb csúcsmobiljának

Portfolio
A Galaxy S7 okostelefonnak hála két éve nem látott profitot ért el a Samsung a második negyedévben, amivel az elemzőknek is kellemes meglepetést okozott a társaság - derült ki a cég ma közzétett előzetes profitszámából. Valószínűleg a következő hónapokban némileg csillapodik a roham a prémium telefonért, de hamarosan jön a Galaxy Note, ami még lendületet adhat idén az eladásoknak. És a chip üzletág is erős.

Szokásához híven közzétette a Samsung nem sokkal a negyedév lezárta után a profitbecslését a legutóbbi időszakra. A menedzsment várakozásai szerint az április-júniusi időszakban 8100 milliárd dél-koreai won nyereségre tehetett szert az üzemi eredmény szintjén, ami 17 százalékos növekedést jelent az előző év azonos időszakához viszonyítva. Ez az elemzőket is meglepte...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés