Előfizetői tartalom

10 dolog, ami egy jó főnököt jellemez

Portfolio
A legjobban úgy lehet egy jól működő céget felépíteni, ha a vezetés bízik a szakemberekben, akiket felvesz és hagyja őket élni és dolgozni. A túlzott szigor, a tekintélyelvűség és a rugalmatlanság pedig jobb, ha kikerülnek a munkáltatók eszköztárából. A Forbes összeszedett tíz dolgot, amit egy cégvezetőnek tudnia kell arról, hogy tud egy produktív, motivált csapatot összehozni, ahol a munkatársai embernek és nem gépnek érzik magukat, a cégével pedig organikus fejlődést tud elérni.

A cikk szerint már idejemúlt az a felfogás, hogy egy szigorú, félelem- és irányításalapú, hierarchikus cég tud csak jól működni; egy ilyen rendszer nemcsak az alkalmazottak produktivitását rombolja, hanem még drága is. Mégis sok olyan cég van, ami a köztudatban "menőnek" számít, de valójában rettenetes munkahelyek, mivel az alkalmazottak állandóan dolgoznak, sosem mennek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés