Előfizetői tartalom

Őrület, mi megy itt a brit népszavazás óta

Nem sűrűn látunk olyan heves mozgásokat a tőzsdéken, mint a brit népszavazást követően, a részvénypiacok beszakadtak, a font drámaian gyengült, a biztonságos menedéknek tartott eszközök, mint az arany vagy a japán jen árfolyama viszont jelentősen erősödött. Azóta közel két hét telt el, megnéztük, melyik eszközök sérültek a leginkább, és mi az, amibe most a befektetők menekülnek.

A nemesfémek a nagy nyertesekA brit népszavazás óta a fontosabb tőzsdén kereskedett termékek közül egyértelműen a nemesfémek árfolyama emelkedett a legnagyobb mértékben, az arany, a platina, a palládium és az ezüst voltak nem csak az elmúlt napok, de 2016 nagy sztárjai, nem múlik el úgy nap, hogy ne szólalna meg egy elemzőház vagy ismert befektető azzal kapcsolatban, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés