Előfizetői tartalom

Tombol a Pokémon-láz

Portfolio
Kilőtt a Nintendo árfolyama a múlt heti kereskedésben, és a mai kereskedésben is folytatta az emelkedést, miután hatalmas sikert aratott az új mobil játékuk a Pokémon Go. A startot követő pár órán belül már Amerika legtöbbet letöltött új alkalmazása lett, azonban az elemzők fenntartással állnak a vállalat profit kilátásaival kapcsolatban. Két nap alatt a Nintendo árfolyama több mint 30 százalékot emelkedett.

A Nintendo árfolyama 24,52 százalékot emelkedett a hétfői nyitást követően, miután bemutatták a legújabb mobil alkalmazásukat, a Pokémon Go-t. Jelenleg még csak Japánban, az USA-ban és Új-Zélandon lehet letölteni hivatalosan a játékot, azonban már 5 órával a start után a Pokémon Go lett Amerika legtöbbet letöltött új alkalmazása. Egyébként a Pokémon Go egy kiterjesztett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés