Előfizetői tartalom

Erős lett az első jelentés - Szárnyra kapnak a tőzsdék?

Portfolio
Kedvező negyedéves jelentéssel örvendeztette meg a befektetőket tegnap este az Alcoa, ami azonban ennél sokkal lényegesebb, az az, hogy a múltbeli tapasztalatok alapján a jelentési szezon egésze erős lehet, mármint ami a részvénypiaci várható elmozdulásokat illeti. Nem szabad persze figyelmen kívül hagyni a Brexitet, könnyen elképzelhető, hogy több cég is profit warningot tesz majd közzé, aminek következtében az amúgy is meredeken csökkenő profitvárakozások tovább süllyedhetnek.

Jó hírek az AlcoátólTegnap, tőzsdezárást követően tette közzé az idei második negyedévre vonatkozó eredmény beszámolóját az amerikai alumínium gyártó Alcoa: ahogy arra az elemzői várakozások alapján számítani lehetett, profitcsökkenéstől szenvedett a társaság, amin nem is lehet csodálkozni, látva az alacsony alumíniumárakat. A bevételek és az egy részvényre jutó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés