Előfizetői tartalom

Újdonság a fesztiválokon: idén egy kicsit másképp fizetünk

Orosz Márton
A nyár közepén félidőben jár a fesztiválszezon: két nagyrendezvényt, a soproni VOLT-ot és a zamárdi Balaton Sound-ot már magunk mögött hagytuk, összlátogatószámuk meghaladta a 300 ezer főt. A Portfolio annak járt utána, hogy vizsgázott eddig a fesztiválok fizetési rendszere, hogyan jöttek be az új fejlesztések, és várható-e valamilyen változtatás az egy hónap múlva induló Szigetre.

A legnagyobb magyar fesztiválos fizetési rendszert a Festipay Zrt. üzemelteti. A céget tavaly alapította a a Cardnet és a Sziget, idén pedig már 9 fesztiválon vannak túl (ebből 6 magyar és 3 külföldi). Mint azt a Portfolio a Festipay-től megtudta, volt olyan időszak, amikor egyszerre négy fesztiválnak is ők voltak a készpénzmentes fizetési szolgáltatói (a VOLT-on és az Everness-en...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés