Előfizetői tartalom

Bejött a felhőbiznisz a Microsoftnál

Portfolio
A fontosabb sorokon a vártnál jobb eredményeket tett közzé tegnap a Microsoft, aminek hatására a részvények mintegy 4 százalékot emelkedtek. A befektetőket az sem bizonytalanította el, hogy az időszak során a költségek a vártnál jobban emelkedtek, ami átmenetileg rontotta a profitabilitást. A cég vezérigazgatója a jövőre nézve kedvező lehetőségeket lát.

Vártnál jobb az eredményTegnap piac zárást követően tette közzé negyedéves gyorsjelentését a Microsoft, mely a fontosabb eredménysorokon felülmúlta az elemzői várakozásokat. A legutóbbi negyedévben a cég egyszeri tételektől tisztított árbevétele 22,6 milliárd dollárra emelkedett, amely felülmúlta a 22,1 milliárdos elemzői várakozást. Az elemzők által kiemelten figyelt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés