Előfizetői tartalom

Egymilliárd euróból épít új gyárat Kecskeméten a Mercedes

Egymilliárd euró értékű beruházással a Mercedes-Benz új gyárat épít Kecskeméten. Az új telephelyen 2500 új munkahelyet teremt a német autógyártó, a hírről már a hivatalos megjelenés előtt beszámolt a Pénzcentrum. Fontos megjegyezni, hogy a most bejelentett, közel 315 milliárd forintos beruházás független a korábban kommunikált 185 milliárd forintos fejlesztéstől, vagyis közel 500 milliárd forintos beruházás valósul meg 2020-ig.

Új Mercedes gyár épülSzijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter bejelentette, hogy a Daimler igazgatótanácsával folytatott tárgyalások eredményeként, a német autógyártó újabb üzemet épít. A bejelentés legfontosabb pontjai: A Daimler összesen 1 milliárd eurós beruházást hajt végre Magyarországon. Az új üzemben évente 150 ezer járművet állíthatnak elő. 2500...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés