Előfizetői tartalom

Hihetetlen, már megint nyereséges lett az Amazon

Portfolio
Sorozatban az ötödik nyereséges negyedévről számolt be az Amazon tegnap este közzétett gyorsjelentésében, ami jó hír, hiszen a vállalat a raktárépítések, a k+f költségek és a drága médiatartalom-vásárlások miatt mostanában veszteségektől és gyenge profitabilitástól szenvedett. Az elemzői várakozásokat magasan felülteljesítette a cég és a menedzsment várakozásai sem okoztak csalódást, az árfolyam mégis - az Amazontól szokatlan módon - csak kismértékben, 2 százalékkal emelkedett a zárás utáni kereskedésben.

Várt feletti számok az AmazontólMinden szinten az elemzői várakozásokat felülmúló számokat közölt az Amazon csütörtök este, az amerikai piacok zárása után közzétett második negyedéves gyorsjelentésében. Bevétele 30,4 milliárd dollár lett, ami félmilliárd dollárral haladja meg a Thomson Reuters elemzői konszenzusában szereplő értéket, a működési eredmény szintjén...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés