FONTOS Megjelentek az új otthonfelújítási program várva várt részletei, meglepetések a listán!
 
Előfizetői tartalom

A tökéletes nyári olvasmány!

Portfolio
Mi különbözteti meg az elképesztően sikeres piaci kereskedőket - a piac varázslóit - a hétköznapi traderektől? Milyen közös jellemvonásaik vannak? Mit tanulhat az átlagkereskedő azoktól, akik rendkívül szigorú kockázatkezeléssel évtizedeken keresztül kimagasló hozamot értek el? A piaci legendákkal készített, magyar kiadásban először most megjelent interjúkötetben a szerző, Jack Schwager ezekre a kérdésekre keresett választ.

Ide kattintva rendelheted meg kényelmesen a Portfolio könyvesboltjából! Az elmúlt 25 év többtucatnyi beszélgetésének leiratából született a Market Wizards sorozat négy kötete, amelyek közül az elsőt most végre a magyar olvasók is kezükbe vehetik. Az interjúkötetek töretlen népszerűsége leginkább talán annak köszönhető, hogy nem kész - és könnyen avuló - receptet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés