Előfizetői tartalom

Mi lesz a tőzsdéken a júliusi rali után?

Portfolio
A júniusi Brexit-sokk után az emelkedésé volt a főszerep a világ tőzsdéin, az amerikai indexek új csúcsokat állítottak fel és a BUX is ment a hangulattal, a magyar részvényindex 5 százalékot emelkedett. Azonban nem teljesen felhőtlenek a kilátások a nyári hangulat közepette sem, ennek megfelelően pedig a hazai az alapkezelők is kevésbé optimisták lettek, különösen a hosszabb távú kilátásokat illetően. A magyar blue chipek közül továbbra is a Magyar Telekom a kedvenc, a legkevésbé pedig a Mol papírjait szeretik az alapkezelők.

A felmérésben résztvevő alapkezelők: Allianz, Budapest, CIB, Concorde, Dialóg, Diófa, Equilor, Generali, K&H, OTP.Megnyugvás a tőzsdékenA júniusi Brexit-népszavazás okozta sokk után júliusban megnyugvás jött a tőzsdéken, a vezető amerikai és nyugat-európai indexek emelkedni tudtak, sőt az S&P 500 új történelmi csúcsot ütött meg. Az öröm azonban nem felhőtlen, a globális...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés