Előfizetői tartalom

Menekülnek a részvényekből a legnagyobb cégek vezetői

Portfolio
Júliusban rekord alacsony szintre estek Amerikában a bennfentes részvényvásárlások, a cégvezető növekvő pesszimizmusa pedig intő jel lehet, hiszen ők azok, akik a legjobb rálátással bírnak a vállalatok üzleti folyamataira. Szerencsére azonban így is van, aki veszi a részvényeket: maguk a cégek, borzasztó nagy tételben, sok hitelből.

Visszavonulót fújtak a vállalati bennfentesekKiszáradóban vannak a vállalati bennfentes részvényvásárlások, a Bloomberg és a Washington Service adatai szerint idén júliusban 44 százalékkal, 316-ra csökkent a cégvezetők, igazgatósági tagok és egyéb felsővezetők által megvásárolt részvények száma az egy évvel korábbi hasonló időszakhoz képest. Ilyen alacsony értékre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés