Előfizetői tartalom

5500 embert bocsát el a Cisco

Portfolio
A tegnap piaczárást követően tette közzé negyedéves gyorsjelentését a Cisco Systems. A társaság bevételei lényegében megfeleltek a vártnak a negyedik negyedévben, azonban az üzemi eredmény és a profit jobban alakult az elemzők által várttól, amit főként a cég költségcsökkentési törekvéseinek sikeressége okozott. Továbbá a cég bejelentette, hogy az előzetes 14 ezer fős várakozásokkal szemben csupán 5500 dolgozóját fogja elbocsátani, viszont ez még mindig a teljes munkaerő 7 százalékát jelenti.

A tegnap piaczárást követően tette közzé negyedéves gyorsjelentését a Cisco Systems. A társaság bevételei lényegében megfeleltek a vártnak a negyedik negyedévben, azonban az üzemi eredmény és a profit jobban alakult az elemzők által várttól, amit főként a cég költségcsökkentési törekvéseinek sikeressége okozott.A Cisco Systems a gyorsjelentés közzététele mellett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés