Előfizetői tartalom

Megtorpant Amerika az összezavaró Fed-üzenetek miatt

Portfolio
Az elmúlt napokban több Fed-jegybankár is közelgő kamatemelés lehetőségéről beszélt, de közben más Fed-jelek nem ebbe az irányba mutatnak, elbizonytalanodtak a részvénypiacok és ma kis lemorzsolódás következett be a vezető amerikai indexekben. Kivétel ez alól a Nasdaq volt, amely stagnált és ezzel együtt összejött a sorozatban nyolcadik egymást követő pluszos hét, amelyre 2010 óta nem volt példa. A dollár kissé erősödött ma az esélyesebbnek gondolt közelebbi Fed-emelés miatt, de ez a dollárban jegyzett olajárat nem húzta magával, a WTI ugyanis ma hathetes csúcsán ragadt. A szintén dollárban jegyzett arany árfolyama azonban mérsékelt csökkenést mutatott ma.

2016. augusztus 19. 22:05 Megosztás Összejött a nyolcadik pluszos hét a Nasdaqnak A Nasdaq ma stagnált, de ez is elegendő volt ahhoz, hogy összejöjjön a sorozatban nyolcadik egymást követő emelkedő hét, amelyre 2010 óta nem volt példa. A Dow...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés