Előfizetői tartalom

Történelmi csúcson zárt a Nasdaq

Portfolio
Bemutatta ma újdonságait a világnak az Apple, így a nagyközönség megismerkedhet az új iPhone készülékekkel, illetve az Apple Watch órával is, amelyek hatására a cég részvényeinek árfolyama csak kicsit tudott emelkedni. Ez is elég volt azonban ahhoz, hogy magával húzza a technológia-túlsúlyos Nasdaq-ot, amely így sorozatban a negyedik egymást követő kereskedés során emelkedett és történelmi zárócsúcsot produkált. A Fed Bézs könyve nem hozott izgalmakat, a piacok nem is reagáltak rá.

2016. szeptember 07. 22:10 Megosztás Történelmi csúcson zárt a Nasdaq Enyhe pluszban (+0,6%, 108,4 dollár) zárt az új készülékek mai bemutatása mellett az Apple árfolyama, amely segített abban, hogy a Nasdaq részvényindex sorozatban negyedik egymást...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés