Előfizetői tartalom

Duna House: Erős félév, egyszeri tételekkel

Első ránézésre kifejezetten erős számokat hozott a Duna House az első félévben, az összképhez azonban hozzátartozik, hogy részben egyszeri tételek tolták meg a vállalat bevételeit és profitját. A kimutatásokban már az idén megvásárolt, és egyelőre nem túl profitábilis lengyel operáció számai is látszanak, kérdés, milyen gyorsan sikerül feljavítani a lengyel cégek eredményességét.

Erős félév, egyszeri tételekkelA bevételek 55, a működési eredmény 13, az adózott eredmény 123 százalékkal nőtt, e mögött azonban egyszeri tételek is állnak. A bevételek növekedésének közel 30 százalékát az ingatlanértékesítés adta 197 millió forint értékben, de ettől eltekintve is szinte minden bevételtípus nőtt, a pénzügyi termékek közvetítéséből származó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés