Előfizetői tartalom

Emiatt sok magyar cégnek kellene aggódnia

A legkisebb cégek is rengeteg adatot tárolnak, amelyek megfelelő védelem nélkül elveszhetnek vagy rossz kezekbe kerülhetnek. Mivel a digitálisan tárolt adatok elvesztése kevésbé kézzelfogható, mint egy nyomtatott dokumentum vagy autó eltűnése, könnyebb félvállról venni az információk védelmének kérdését. Bár ebben is fejlődik a magyar kkv-szektor, még mindig az adatbiztonság a hazai kisvállalatok egyik gyenge pontja.

A legtöbb hazai cég életében már bizonyos mértékben szerepet játszik az informatika, akkor is, ha az IT-tól teljesen különböző profilú vállalkozásról van szó. A magyar kkv-szektor az alapszintűnek tekinthető digitális megoldásokat ma már széleskörűen alkalmazza, ezek például a PC, internet vagy az email, de a mobilhasználat is ide sorolható - derül ki a Telekom és...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés