Előfizetői tartalom

Elmondjuk, mi jöhet a piacokon a váratlan felminősítés után

Portfolio
Az Egyesült Államokban érik az újabb kamatemelés, közben Európában a Brexit-szavazás és a menekültválság politikai hatásait emésztik a piacok, Japánban pedig hatástalannak tűnik az újabb mennyiségi lazítás. Mindezek fényében vajon meddig maradhat fent a nulla kamatkörnyezet? Milyen piacokra érdemes ilyenkor tekinteni? Megtáltosodik az amerikai dollár? A Portfolio ezeknek a kérdéseknek jár utána következő befektetői klubján.

Előadóink: Kovács Szilárd, portfóliómenedzser, Pannonia Global Macro Opportunities Fund Nagy Viktor, vezető elemző, Portfolio Págyi Gergely, senior portfoliómenedzser, CIB Alapkezelő Moderátor: Fekete Beatrix, elemző, Portfolio Az előadásokat követően panelbeszélgetésre is sor kerül. Tervezett témáink: Csak a dollárbefektetések? Folytatódik az amerikai Fed kamatemelése?...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés