Előfizetői tartalom

Itt az iPhone 7, venni kell az Apple-t!

Portfolio
Nem jött annyi újítás az Phone 7-tel, hogy érdemes lenne azonnal rohanni a boltokba érte, a mobilszolgáltatók első jelzései alapján mégis erős a kereslet az új okostelefon iránt. Sőt, a Nomura szerint a vártnál jobban alakulnak az eladások. Bár ez nem csak az Apple érdeme, a mobilszolgáltatók agresszív reklámkampánya és a Samsung Galaxy Note 7 visszahívása is az iPhone 7 malmára hajtja a vizet. A Nomura elemzői optimisták, megemelték az idei évre vonatkozó profitvárakozásaikat és vételi ajánlás mellett 135 dolláros célárat adtak az Apple-papírokra, ami 18 százalékos felértékelődési potenciált jelent.

A Nomura elemzői vételre ajánlják az Apple részvényeit és optimisták a cégre az iPhone 7 piacra dobását követően, amit az alábbi tényezőkkel magyaráznak:Kifogytak a készletekAz iPhone 7 népszerűbb, mint amire sokan számítottak, az Egyesült Államokban legalábbis biztosan. Az amerikai T-Mobile közlése szerint a két évvel ezelőtt piacra dobott iPhone 6-hoz képest négyszeres...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés