Előfizetői tartalom

Erről a befektetői klubról nem érdemes lemaradni!

Portfolio
Részvénykibocsátást indít az alternatív energiában utazó Alteo. Az új részvények értékesítéséből bevont összegből konkrét projekteket kíván finanszírozni a társaság. A papírok nyilvános forgalomba hozatala ma kezdődik és legkésőbb október 17-ig tart. Annak érdekében, hogy a Portfolio-t olvasó, részvényjegyzés iránt érdeklődő magánbefektetők megalapozott minden kérdésükre választ kapjanak, a Portfolio önálló befektetői klubot szentel a részvénykibocsátásnak.

Előadóink: Ifj. Chikán Attila, vezérigazgató, ALTEO Group Kovács Domonkos, M&A és tőkepiacok igazgató, ALTEO Group Michaletzky Márton, igazgató, BÉT, Kibocsátói Akvizíciók Igazgatóság Moderátor: Gayer Attila, elemző, Portfolio Az eseményen az érdeklődők személyesen találkozhatnak a részvényjegyzést folytató forgalmazókkal. Tervezett témáink: A megújuló...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés