Előfizetői tartalom

A világ legmenőbb márkái között is a legmenőbb az Apple

Portfolio
Mint minden évben, az Interbrand most is publikálta a világ legerősebb márkáinak rangsorát. Az első helyen még mindig az Apple áll, amit a Google követ és bár a Coca-Cola veszített márkaértékéből tavalyhoz képest, így is meg tudta szerezni a harmadik helyet. A Samsung pedig a kigyulladó telefonok és a visszahívás ellenére még mindig benne van az első tízben.

10. GEAz amerikai ipari konglomerátum széleskörű tevékenységet végez, van egészségügyi, olajipari, energetikai, repülési, de pénzügyi üzletága is. Már 22 éve folyamatosan szerepel a Fortune 500 listáján, idén a 11. helyet szerezte meg az elmúlt öt év legnagyobb bevételű amerikai vállalatai között.9. Mercedes-BenzA német Daimler autóipari cégcsoport egyik vezető márkája...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés