Előfizetői tartalom

Nekiestek a tőzsdéknek - Mi állíthatja meg az esést?

Portfolio
Egymás után jelennek meg olyan hírek, amelyek elbizonytalaníthatják a vételi oldalon álló befektetőket, illetve amelyek felbátoríthatják azokat a piaci szereplőket, amelyek már régóta úgy látják, hogy elkerülhetetlen egy nagyobb esés a részvénypiacokon. A hangulatot az elemzőházak is fűtik, egymás után riasztják ügyfeleiket, arra figyelmeztetve őket, hogy akár egy komolyabb esés is bekövetkezhet hamarosan a tőzsdéken. Ami viszont biztos, hogy az európai részvényindexek nagyon gyengén teljesítenek csütörtökön, a DAX index értéke közel 1,5 százalékos mínuszban is volt, éppen ezért megnéztük, hogy mely szintek nyújthatnak támaszt, ha folytatódik a zuhanás.

Csalódást okozó negyedéves számokkal indította a harmadik negyedéves gyorsjelentési szezont az Alcoa, ami azért fontos, mert a cég eredményeit mindig kiemelt figyelemmel követik a befektetők, hiszen az amerikai blue chipek közül elsőként jelent és így a piacok rendszerint jelzésértékűnek tekintik az egész negyedéves gyorsjelentési szezonra nézve. A befektetők egyre pesszimistábbak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés