Előfizetői tartalom

Újabb vizsgálat indult Clinton ellen, megijedt Amerika

Portfolio
Az FBI igazgatója levelet írt az amerikai törvényhozásnak, amelyben azt jelzi, hogy Hillary Clinton ellen további vizsgálatot indítanak újabb emailek ügyében. A hírre a vezető amerikai részvényindexek mérsékelt pluszokból hirtelen lefordultak, majd mérsékelt mnuszban zártak. Mivel a hír alapján nőttek Donald Trump elnökjelölt esélyei, ami a Fed elhúzódó kamatemelése felé mutat, ezért a dollár is gyengült valamelyest a főbb devizákkal szemben és az olajár is esett.

2016. október 28. 22:11 Megosztás Mérsékelt mínuszban zárt Amerika A három vezető amerikai részvényindex végül 0,1-0,5%-os mínuszban zárt, azaz nem tudta ledolgozni azt az ijedtséget, amelyet a Clinton ellen indított újabb FBI-vizsgálat váltott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés