Előfizetői tartalom

Kiszámolták, mennyivel dobná meg a zalaegerszegi tesztpálya a GDP-t

MTI
Olyan nagyberuházást indítunk el ma, amellyel hazánk a járműgyártásban meglévő jó pozícióját tovább erősíti, emellett elősegíti, hogy Magyarország régióvezető járműipari gyártó- és fejlesztőközponttá váljon - emelte ki Varga Mihály a zalaegerszegi járműipari tesztpálya megvalósításáról szóló megállapodás aláírásakor. A dokumentumot a nemzetgazdasági miniszter mellett Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg polgármestere írta alá.

Több szempontból is fontos a tesztpálya megépítéseA tesztpálya megépítése hozzájárul a hazai járműipari szereplők versenyképességének erősítéséhez, ezen keresztül pedig a munkahelyek megőrzéséhez és a foglalkoztatás további bővítéséhez - mondta Varga Mihály.Az autóipar napjainkban robbanásszerű technológiai átalakulás előtt áll, amelynek két fő iránya...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés